What do girls want?

YEAH, LIKE I GIVE A FLYING FUCK BOUT THAT LIKSOM!!!

Kunne virkelig ikke brydd meg mindre, sånn helt fuckings 4 real lissom... Så hvorfor den headlineren da? Tja, hvorfor ikke? Den catcha DIN oppmerksomhet i hvertfall.. Hahaha... Gott´cha!

Jeg skulle vært i seng for LEEEENGE siden, men kom nettopp hjem fra jobb, trodde jeg hadde fri i dag, men fant ut 14.15 at jeg begynte 14.30 i dag.. #nedtur. Heldigvis tar det meg 10min å kjøre til jobb. Våkna jo kvart over 2 i natt, og ikke hatt ett sekund på øyet siden da, men er faen meg ikke klar for å sove. Jeg må sjekke mail, sjekke instagram (sånn btw, dere vet at dere finner meg der, ikke sant? KULT), lese litt nyheter, tvinge meg gjennom x-antall snap storyer (dere finner meg der også:)), blogge litt.. Ender vel opp med en halv dårlig film på Netflix  (noen tips?) også før jeg sovner av kjedsomhet. Gotta love småbarns livet big time. Det er som det blir sagt " En er som en, to er som ti"

Men faen jeg er egentlig jævlig sliten og trøtt merker jeg. Men dere fortjener en liten update på dagen min fordet. Startet da altså ganske så tidlig, fikk levert i barnehagen, var på treninga 9.30 ( åjada, dropper ikke treninga fordi jeg er litt trøtt). Hadde overraskende god energi i dag så bryst og rygg fikk kjørt seg greit. 

Kjørte 5set, 5reps på benken; topset 80kg

Skråbenk med manualer, 5set 5reps; topset 34kg

Etter treninga dro jeg hjem for å spise, and guess what I ate? EGG goddamnit... Ikke bare 1, ikke 2 heller ikke 3, men 5 egg hadde jeg til lunch.

#favoritt

Etter lunch bar det til skogs med en kamerat for gapahuk bygging for kidsa i barnehagen, fikk starta i dag, men gjenstår en del før vi er ferdige. But you get the picture, right?

Jobb i dag var kjedelig, stille, nesten ingen ting å gjøre... Jeg har vel nesten 90% bestemt meg for hva jeg skal gjøre mtp karriere valg og tanken på jobb bytte. Coming back to that.. 

Men er det noe dere kunne ønske jeg skreiv om eller mer om? Evt mindre av:)? Ække sikkert jeg bryr meg sånn nevneverdig mye, men jeg tar alle kommentarer til etteretning og tar dere seriøst, selvom JEG kanskje ikke alltid fremstår som så seriøs..

Bilderesultat for why so serious

Livet er for kort til å være serriøse hele tiden, viktig med litt tull og tøys i hverdagen. Ikke sant?

 

-matogmuskler-

#moro #høst #trening #oslo #gymlife #bodybuilding #chestday #gym #kosthold

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matogmuskler

matogmuskler

33, Oslo

Mat, muskler, bodybuilding, fitness. Mann, 33 2barn Gift Kokk Bodybuilder IG: @fitnesskokken Kontakt: matogmuskler@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits