JAG BRYR MIG INTE!

HAAAALLLOOOOO!!!!!!!

Okey folkens.. På tide med en liten update igjen.. Dere er vel ikke lei meg enda? Uansett, JAG BRYR MIG INTE. Sånn helt seriøst liksom, jeg bryr meg ikke om du følger meg, kun har kommet over bloggen min eller what.. Det er JÆVLIG hyggelig at du titter innom og kanskje til og med leser noen av innleggene mine, kanskje du til og med tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Men hvis du ikke gjør det, tenker at "fuck for en retard idiot han her er", så er det også helt fett. Jeg klandrer deg ikke. Dont get me wrong liksom, jeg bruker denne bloggen for å dele mine tanker, mine dager, ting jeg trenger å få lufta osv så en liten feedback er absolutt highly appreciated. Men, its all good whatever:)

 

Men nå når jeg har catcha oppmerksomheten din så skal jeg lire av meg 10 helt sjukt stupide fakta om meg selv, so you can get the chance to know me a little better:

  • Jeg er en "No fucks given " person, bryr ikke du deg om meg, så sorry ass, da bryr jeg meg null og niks om deg!
  • Jeg har opptil flere ganger farga håret mitt, sånn ca 14 ganger (blått, lilla, rødt, svart, bleka..u name it)
  • Vi har en katt som heter Elvis (Jeg hadde lyst på engelsk staff, men vi endte opp med en katt)
  • Jeg ELSKER høsten, digger vinteren, misliker våren og synes sommere er helt ok
  • Jeg er avhengig av tatoveringer, og ja jeg har lyst til å tatovere siden av hodet mitt og halsen.
  • Jeg tror jeg kommer til å bli 97år gammel.
  • Første gangen jeg så Titanic så gråt jeg da Leo døde. 
  • Jeg strøyk i gym på videregående. Litt ironisk å tenke på, nå som trening er en så STOR del av livet mitt.
  • Jeg er ett fjell menneske fremfor sjø.
  • Jeg har vunnet 467 000kr på Lotto. Neida, jeg har jo ikke det.. Men det hadde vært sjukt fett:)

Det var det jeg sa.. 10 helt unyttige, håpløse og sjukt teite info linjer om meg sjæl, så hvorfor deler jeg det med dere.. Hvorfor ikke? Kanskje det fikk deg til å dra litt på smilebåndet, hva faen veit jeg? U tell me god damn it!!!! 

Men over til en serriøs greie.. Ser at det er mange av dere som har freshe og fete frontsider på bloggen deres og sånn.. Hvordan mekker dere det? Help a brother out, would ya?

 

Sier meg ferdig nå jeg.. Les innlegget, reflekter litt over hva jeg har skrevet, les det en gang til OG LEGG IGJEN EN JÆVLA KOMMENTAR DA VEL:):)

-matogmuskler-

#humor #ironi #nofucksgiven #glede #morro #funny

2 kommentarer

Cathrine Ruth

06.10.2017 kl.00:13

det er fint at du er en person som ikke bryr deg om de folka som ikke bryr seg om deg, men da håper jeg også du bryr deg ekstra mye om de som bryr seg ;)

utrolig tøft skrevet by the way. mine øyne er nok ikke skapt for å lese hvit skrift på svart bakgrunn kjenner jeg, men tok meg bryet å lese det allikevel :P

det var en god avgjørelse fra min side for det var faktisk ganske underholdene og morsomt. du fanger virkelig leserene dine. og serr... hvorfor bry seg om folk som ikke gidder å bry seg om deg? hallo! bortkastet energi! ;)

matogmuskler

06.10.2017 kl.16:49

Cathrine Ruth: takk for hyggelig feedback:-) og flott at jeg klarer å fange interessen til noen:-)

Skriv en ny kommentar

matogmuskler

matogmuskler

33, Oslo

Mat, muskler, bodybuilding, fitness. Mann, 33 2barn Gift Kokk Bodybuilder IG: @fitnesskokken Kontakt: matogmuskler@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits